Glasinačka 8, Beograd | Kontakt 011 3477 323 | 064 400 60 95

Sistem za zaštitu od prisluškivanja

Seguridad d.o.o.

Seguridad sistem za zaštitu od prisluškivanja – fiksni sistem obezbeđuje zaštitu od prisluškivanja i idealno je rešenje za privatnost razgovora u konferencijskim salama, kancelarijama i ostalim prostorijama gde se vode poverljivi razgovori.

Profesionalni Sistem za zaštitu razgovora od prisluškivanja koristi multi senzorsku tehnologiju, pružajući zaštitu u realnom vremenu od aktivnih uređaja za snimanje razgovora.

Sistem kada je aktiviran maskira Vaš govor i govor sagovornika, izuzetno je teško ili skoro nemoguće čuti izvorni sadržaj razgovora zbog buke i šuma koji se stvara prilikom njegovog rada.

Njegov kompaktan dizajn lako i bez problema se uklapa u okolinu, može se lako i efikasno koristiti uz minimalnu obuku za klijente.

Informacija je ključna vrednost današnje moderne ekonomije, a poverljive informacije mogu biti najvrednija sredstva kompanije.

U poslednjih nekoliko godina sve je veći porast upotrebe tehničkog nadzora i nelegalnog prisluškivanja od strane poslovne konkurencije, a sve zbog bolje pozicije na tržištu, kao i osoba koje žele nekoga kompromitovati, a sve iz razloga što žele bolju poziciju za sebe u organizaciji ili instituciji.

Sofisticirana oprema za prisluškivanje i nadzor je sada lako dostupna na internetu, široko rasprostranjena, a opšte je poznato da postoje na stotine uređaja koji se koriste za nelegalno prisluškivanje i prikupljanje informacija koji se lako postavljaju.

Nedavna i sve veća izloženost hakovanja mobilnih telefona i presretanja e-pošte navela su mnoge poslovne ljude, javne ličnosti, političare i lica koja vrše javne funkcije da koriste komunikaciju licem u lice smatrajući to najbezbednijim i najsigurnijim vidom komunikacije, međutim i takav vid komunikacije je izložen prisluškivanju putem “bubica” ili snimača koji se postave u njihove kancelarije ili sale za sastanke.

Većina kompanija, institucija i organizacija koje se bave osetljivim pitanjima, poverljivim informacijama i vrednim intelektualnim vlasništvom ne preduzimaju sve bezbednosne mere kako bi zaštitili svoju komunikaciju.

U današnjem vremenu naprednih informacionih tehnologija zaštita privatnosti razgovora i zaštita komunikacija je neophodnost, a ne luksuz.

Ako želite da podignete bezbednost komunikacija i zaštitu informacija na najveći nivo Seguridad sistem za zaštitu od prisluškivanja je idealno rešenje za Vas.

PORTABL ZAŠTITA OD PRISLUŠKIVANJA

Sistem za zastitu od prisluskivanja Seguridad
RF DETEKTOR

RF detekcija raspon frekvencija:

70 MHZ – 3000 MHZ

MIKROFON I SNIMAČ GLASA

Profesionalni sistem ometa mikrofone i sve vrste snimača glasa.

GSM/BLUETOOTH/WiFi

Efikasna zaštita od prisluškivanja GSM/BLUETOOTH/WiFi transmitera.

Kada se pravilno koristi ovaj Portabl uređaj za zaštitu od prisluškivanja će Vas štititi od:


 • Snimač glasa (analogni i digitalni)
 • Mikrofoni (uključujući i bežične mikrofone)
 • Stetoskop za prisluškivanje
 • Laserski prislušni uređaji
 • GSM/Bluetooth/WiFi Transmiteri, itd.

Posebna karakteristika: Profesionalni sistem ometa razgovore na prislušnim uređajima, takođe Vas upozorava na sumnjive prenose.


 • Type of Noise: 2 Channel
 • Chaotic Noise (Distortion + Reverberation)
 • Output (Electronic volume control) Built in Speaker: Max. 500 mW
 • Transducer: Max. 700 mW X 2 with Random Vibration
 • RF Detector Frequency Range: 70 MHz ~ 3000 MHz
 • RF Detection distance: Up to 3 meters
 • Power Source: 100 V ~ 240 V AC, Car Cigar Jack: 12 V ~ 28 V DC
 • Dimensions (without antennas): 110 W x 135 L x48 H (mm)

VRLO VAŽNO

Ukoliko želite da naručite protivprislušni pregled, osigurajte se da nas ne zovete iz prostorija i sa telefona za koje sumnjate da se prisluškuju ili da su pod bilo kojom vrstom nadzora.