Glasinačka 8, Beograd | Kontakt 011 3477 323 | 064 400 60 95

Seguridad d.o.o. Beograd

O nama

Protivprislušni pregled Vaših kancelarija, poslovnih prostorija, stanova i automobila

VIŠE O NAMA

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd pruža usluge protivprislušnog pregleda i tehničke protivprislušne mere poslovnim korisnicima i privatnim licima od svog osnivanja 2015. godine. Pružamo usluge otkrivanja i uklanjanja prislušnih uređaja, kao i usluge tehničke zaštite od prisluškivanja na teritoriji cele Srbije. Nalazimo se u Beogradu, na Zvezdari.

Naš cilj je da pružimo najviši standard informacione bezbednosti klijentima i pružanje tehničkih usluga za sprečavanje nelegalnog prisluškivanja kako kompanijama tako i fizičkim licima.

Redovno pratimo dešavanja na informaciono-tehničkom tržištu, nove uređaje za prisluškivanje i istražujemo nove pretnje po bezbednost informacija i privatnosti kako bismo klijentima pružili najbolju mogućnost zaštite od svih prisluškivanja i tehničkih pretnji nelegalnog nadzora.

Ukoliko koristite usluge naše firme Seguridad možete biti sigurni u profesionalnost, diskretnost, poverljivost i kvalitetan rad. Svoju ličnu tehničku bezbednost i bezbednost komunikacija i privatnosti u poslovnim prostorima poverili su nam mnogi, od osoba iz političkog i javnog života do kompanija i najvećih korporacija u Srbiji.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate sa svim pitanjima koje imate vezanim za tehničku bezbednost. Nazovite nas ako sumnjate na bilo kakve probleme sa privatnošću, poslovnom špijunažom ili uređajima za nadzor. Uvek smo na raspolaganju da Vas saslušamo i razgovaramo o Vašim problemima i da Vam damo preporuke vezane za tehničku bezbednost.

Vaše informacije i Vaša privatnost zaslužuju najbolju zaštitu, a mi smo tu da Vam to pružimo.

Vršenje protivprislušnog pregleda prostorija

Protivprislušni pregled prostora odnosi se na metode provere i zaštite od tehničkog ili elektronskog nadzora. Način na koji radimo protivprislušni pregled poslovnih prostorija, kancelarija, stanova, vikendica, sala za sastanke i automobila sastoji se od analize spektra radio frekvencija (RF), detekcije elektronskih uređaja i fizičke provere.

Spektar analiza RF Seguridad

Analiza radio frekvencije (RF)

Mnogi uređaji za prisluškivanje koriste radio signale za slanje zvuka ili videa izvan ciljnog područja. Jedan od naših glavnih alata za detektovanje je analizator RF spektra. Ovaj sofisticirani instrument pruža vizuelni i zvučni prikaz svih radio signala koji se nalaze u blizini.

Zahvaljujući ovom uređaju možemo videti ne samo snagu signala, već i tačnu frekvenciju, a zatim se mogu preduzeti koraci ka lociranju izvora signala. Naši detektori za analizu RF frekvencija su kompjuterski kontrolisani, omogućavajući upoređivanje višestrukih signala i lokacija, automatizovana upozorenja i druge složene analize signala.

Za protivprislušni pregled i analizu radio signala koristimo i druge specijalizovane detektore koji su namenjeni za određene zadatke. To uključuje otkrivanje ćelijskih i GSM prenosnih uređaja, proveru signala „blizu polja“ kako bi se suzio i odredio položaj odašiljača, provera električnih vodova i drugih žica za signale niske frekvencije ili „nosača struje“.

Detekcija elektronskih uređaja

Nelinearni detektor ili NLJD je visoko specijalizovani uređaj koji može detektovati elektronske uređaje, čak i ako nisu uključeni ili aktivni. NLJD može pronaći elektronske komponente koje mogu biti prikrivene ili skrivene u stvarima kao što su knjige, nameštaj, stolarija i raznim predmetima. Nelinearni detektor je jedan od najvažnijih uređaja u protivprislušnom pregledu prostorija.

Fizička provera prostora

Jedan od najvažnijih delova protivprislušnog pregleda je fizička provera. Pregledamo sva područja u i oko ciljne prostorije. To podrazumeva pregled nameštaja, stropova, električnih priključaka, ormara i bilo koje lokacije koja bi mogla prikriti uređaje za nadzor.

Uz standardne alate i baterijske lampe, koristimo i mikro video kamere koje pomažu u pregledu malih rupa, pukotina i pregrada koje se teško mogu vizuelno pregledati. Mnogi prislušni uređaji i ranjivosti su pronađeni tokom fizičke faze pregleda prostorija.

PROFESIONALNO – POUZDANO – DISKRETNO

”Protivprislušni pregled je prvi korak u zaštiti Vaših komunikacija, privatnosti i podataka”