Glasinačka 8, Beograd | Kontakt 011 3477 323 | 064 400 60 95

Protivprislušni pregled

Seguridad d.o.o.

Protivprislušni pregled – Otkrivanje prisluškivača

Kao jedina profesionalna, licencirana firma od strane MUP-a za detektivske usluge i korporativnu bezbednost pružamo uslugu protivprislušnog pregleda prostora i zaštitu od prisluškivanja u Republici Srbiji. Raspolažemo posebnom profesionalnom opremom, znanjem i iskustvom nephodnim za obavljanje protivprislušnih pregleda prostorija.

Naručioci ovih usluga su uglavnom kompanije, organizacije, institucije, kao pojedinci koji žele biti sigurni da su njihove poslovne i privatne informacije sigurne.

Uređaji i oprema za prisluškivanje danas je veoma jeftina, dostupna i prodaje se bez ikakve kontrole. Kameru skrivenu u nekom kancelarijskom predmetu, prislušni uređaj u kompjuterskom mišu ili produžnom kablu, prislušni uređaji u električnim instalacijama ili GPS uređaj za praćenje moguće je nabaviti za nekoliko desetina eura, a prisluškivanje obavljati putem mobilne mreže sa neograničene udaljenosti. Zato Vas gotovo bilo ko može prisluškivati prilično jednostavno – poslovni partner, konkurencija, zaposleni, supružnik… Može Vas prisluškivati i nadzirati u kancelariji, stanu ili automobilu.

Stručnim potivprislušnim pregledom posebnom opremom moguće je otkriti gotovo sve žične i bežične prislušne uređaje postavljene u nekom prostoru, čak i uređaje koji su trenutno van funkcije.

PP-Pregled-kancelarija Seguridad
Seguridad doo pp zastita kancelarija

Protivprislušni pregled kancelarija i poslovnog prostora

Rizici od potencijalnog napada prisluškivanjem su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. Svake godine firme i korporacije gube milione dolara zbog ekonomske i industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, a sve zbog nedostatka bezbednosnih programa i zanemarivanja protivšpijunske zaštite u kompanijama.

Šta trenutno preduzima Vaša kompanija kako bi zaštitila komunikacije i informacije?

Vaši poslovni dogovori i planovi su od vitalnog značaja za Vaš uspeh. Ako su te informacije ugrožene, mogli biste da pretrpite značajan finansijski gubitak kao i moguće pravne posledice zbog neuspeha da sačuvate poslovne tajne. Takođe, važno je uzeti u obzir da bi takav bezbednosni propust mogao nepovratno narušiti ugled Vaše firme u očima postojećih i potencijalnih klijenata, kao i javnosti.

Ako ste primetili da neko raspolaže informacijama koje predstavljaju Vašu poslovnu tajnu, taktiku ili strategiju, ako drugi imaju informacije gde ste bili i šta ste radili, postoji velika verovatnoća da ste meta nelegalnog prisluškivanja i tehničkog nadzora. Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, Seguridad Vam nudi diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora.

Protivprislušni pregled stanova i kuća

Da li je Vaša kuća ozvučena? Da li ste meta ilegalnog prisluškivanja?

Pružamo profesionalne usluge otkrivanja prislušnih uređaja i skrivenih kamera privatnim licima. Otkrivamo aktivne i neaktivne odašiljače koji snimaju Vaš zvuk, a u mnogim slučajevima i video kamerice instalirane u Vašem stanu ili kući.

Prisluškivanje kuća / stanova je u porastu.

Zbog dostupnosti na tržištu svih vrsta špijunskih uređaja za prisluškivanje, koji lako mogu da se nabave na internetu ili u špijunskim prodavnicama, danas je lako prisluškivati nečiji stan ili kuću. Seguridad pruža usluge protivprislušnog pregleda stanova ili kuća sa ciljem lociranja skrivenih kamera, bežičnih uređaja (audio “bube”) i jedinice za snimanje koje su skrivene.

Zaštita Vaše privatnosti i privatnosti doma je naš primarni cilj.

Seguridad doo pp zastita stanova
Seguridad PP Pregled sala za sastanke

Protivprislušni pregled sala za sastanke

Svaka poslovna informacija je izuzetno vredna i konkurencija preduzima sve kako bi bila korak ispred Vas. Upotreba sofisticiranih uređaja za slušanje i snimanje razgovora je stvarnost koja suprotnoj strani može dati značajnu prednost na tržištu.

Možete uložiti značajna sredstva u pripremu tržišta za lansiranje novog proizvoda ili usluge, a konkurencija zbog prikupljenih informacija nelegalnim putem to uradi neposredno pre Vas, a Vi ste izgubili ogromna sredstva zbog nedovoljne bezbednosti poslovnih procesa u Vašoj kompaniji.

Prilikom obavljanja protivprislušnog pregleda sala za sastanke koristimo najnovije uređaje za otkrivanje pasivnih i aktivnih “bubica“ skenerom RF spektra, kao i skrivenih kamera. Ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći da osigurate bezbednost informacija tokom sastanaka obratite nam se, mi imamo rešenje za Vas.

Protivprislušni pregled automobila

Mnogi poverljivi razgovori se odvijaju u automobilu, na poslovnom putovanju i prilikom vožnje. Automobili su jedni od glavnih meta špijunaže. Lična bezbednost je takođe ugrožena ako lica prate kretanje vozila u svrhu planiranja napada. Vršimo protivprislušni pregled vozila kako bismo otkrili prislušne uređaje kao i uređaje za GPS praćenje vozila.

PP-Pregled automobila Seguridad doo
PP-Pregled prostorija pre vaznih sastanaka Seguridad

Protivprislušni pregled prostorija pre važnog sastanka

Sarađujemo sa mnogim korporativnim klijentima, institucijama, organizacijama, državnim službenicima i javnim ličnostima širom Republike Srbije pružajući im usluge protivprislušnog pregleda prostorija kako bismo osigurali potpunu privatnost tokom važnih sastanaka i razgovora. Seguridad pruža pravo rešenje za Vašu privatnost, naša firma sprečava prisluškivanje konferencijskih dvorana, sala za sastanke, hotelskih soba i svih područja gde se raspravlja o važnim stvarima i informacijama.

Pre Vašeg važnog sastanka ili konferencije, naš tim specijalnom opremom za detektovanje prislušnih uređaja i kamera pregleda sobe, zidove, podove, stropove, AV opremu, telekomunikacionu opremu, električne uređaje. Nakon protivprislušnog pregleda soba ili sala je spremna za sastanak. Takođe obezbeđujemo “tehničko nadgledanje” sastanka, odnosno zaštitu od nelegalnog prisluškivanja i snimanja tokom sastanka.

Ukoliko imate važne sastanke van svojih prostorija na kojima se razgovara o poverljivim i osetljivim informacijama kontaktirajte nas ako želite da obezbedite potpunu privatnost kako pre tako i za vreme sastanka.

Zaštita od prisluškivanja tokom trajanja sastanka

Sastanci van sedišta firme mogu biti izloženi prisluškivanju i snimanju, kako bi se došlo do poverljivih informacija tokom sastanka.

Pružamo i tehnički protivprislušni nadzor sastanka kako biste osigurali prostor od prisluškivanja.

Hotelske konferencijske sale i prostorije za sastanke su nesigurne i ne pružaju potpunu zaštitu privatnosti tokom sastanka. Ukoliko imate važan sastanak, konferenciju ili prezentaciju na kojoj će biti prezentovani poverljivi podaci, kontaktirajte nas kako bismo Vaš sastanak učinili sigurnim od bilo koje vrste tehničkog nadzora.

Seguridad zastita od prisluskivanja tokom sastanka

Sumnjate da je vaš radni ili životni prostor „ozvučen“?

Kontaktirajte nas i otklonite sumnje

Seguridad d.o.o. Beograd

VAŽNO: Ukoliko imate potrebu za protivprislušnim pregledom prostorija ili zaštitom

komunikacija kontaktirajte nas izvan prostora za koji sumnjate da se prisluškuje.