Glasinačka 8, Beograd | Kontakt 011 3477 323 | 064 400 60 95

Zaštita od prisluškivanja

Seguridad d.o.o.

Svaka Vaša prostorija, nažalost, podložna je prisluškivanju, postavljanju uređaja za prisluškivanje, tajnom snimanju video zapisa, zvuka, ili bilo koje kombinacije raznih prislušnih mera.

Poslovna konkurencija i razni dušebrižnici, kao i osobe koje Vam žele načiniti poslovnu ili privatnu štetu su ponekad vrlo uporni i toliko maštoviti da takve uređaje postavljaju na mesto koje je nemoguće otkriti vizuelnim pregledima.

Neki uređaji se ponekad čak ugrađuju u zidove pa se ugradnja maskira iza Vaših slika, ormara, u podove, stropove, u električne instalacije… To znači nemoguće ih je pronaći samo običnom pretragom prostorija. Tu nastupamo mi. Tim naših vrhunskih profesionalaca sa dugim iskustvom rada na ovakvim poslovima u određenim službama garancija su vrhunske profesionalnosti i kvaliteta odrađenog protivprislušnog pregleda.

Našim posebnim uređajima, tehnikama, taktikom, znanjem i iskustvom rešićemo svaki problem koji se odnosi na otkrivanje i uklanjanje prislušnih uređaja.

Postupak protivprislušnog pregleda:

1.  Razgovor sa klijentom, detalji, potrebe, mogućnosti, tajnost ili javnost pregleda;

2.  Preliminarni pregled prostora – kako bi se odredio obim posla i konačna cena;

3.  Protivprislušni pregled prostora;

4.  Završni izveštaj o pronađenim / nepronađenim uređajima i smetnjama, sa predlogom budućih protivmera i zaštite.

Kada raditi protivprislušni pregled:

1.  Sumnja na prisluškivanje, tajno snimanje, praćenje i druge sumnjive događaje i elektronske smetnje,

2.  Nakon završetka radova bilo kojih vrsta u Vašim prostorima,

3.  Pre useljenja u nove prostorije,

4.  Pre važnih poslovnih sastanaka,

5.  Nakon dugog izostanka iz kancelarije, stana, važnih prostorija.

SISTEM ZA ZAŠTITU OD PRISLUŠKIVANJA

Sistem za zastitu od prisluskivanja Seguridad

Sistem za zaštitu od prisluškivanja – obezbeđuje zaštitu od prisluškivanja i idealno je rešenje za privatnost razgovora u konferencijskim salama, kancelarijama i ostalim prostorijama gde se vode poverljivi razgovori.


Profesionalni Sistem za zaštitu razgovora od prisluškivanja koristi multi senzorsku tehnologiju, pružajući zaštitu u realnom vremenu od aktivnih uređaja za snimanje razgovora.


Sistem kada je aktiviran maskira Vaš govor i govor sagovornika, izuzetno je teško ili skoro nemoguće čuti izvorni sadržaj razgovora zbog buke i šuma koji se stvara prilikom njegovog rada.

VRLO VAŽNO

Ukoliko želite da naručite protivprislušni pregled, osigurajte se da nas ne zovete iz prostorija i sa telefona za koje sumnjate da se prisluškuju ili da su pod bilo kojom vrstom nadzora.